موزه تنوع زیستی آبادان در فاصله ده کیلومتری جاده قفاص جای گرفته است. این موزه از مجموعهای بیش از ۱۵۲ کبوتر، ۲۱ خزنده و دو زیست، ۱۲ نمونه ماهیان آب شور و شیرین و همینطور انواع صدفهای دریاهای ایران تشکیل شده است.
#محیط زیست#آبادان#پشت بام#خوزستان#موزه#گردشگری
چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: دستگاههای نظارتی و بازرسی تمرکز خود را بر بازار میوه تشدید کنند و براساس قانون با هرگونه تخلف برخورد صورت گیرد.
حشمت اله عسگری در اولین جلسه کمیسیون تنظیم بازار استان در سال جاری ضمن تقدیر از عملکرد دستگاه های اجرایی و نظارتی ذی ربط در زمینه تنظیم بازار به ویژه در ماه پایانی سال اظهار داشت: با تصمیمات اتخاذ شده و پیگیری دستگاه های نظارتی و بازرسی در طول ایام سال جدید شاهد تعادل و ثبات نسبی بر بازار و قیمت ها بودیم.
وی افزود: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در ایام نوروز در سطح بازار به اندازه کافی وجود داشت و با تداوم این روند در ماه مبارک رمضان جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به سهمیه های توزیعی کالاهای اساسی در سطح استان تاکید کرد: این سهمیه ها نباید در اختیار عده ای محدود قرار گیرد که منجر به سوء استفادههای خاص در این زمینه شود.
عسگری همچنین از اتحادیه ها، دستگاه های اجرایی ذی ربط و فرمانداران شهرستان های استان خواست در انتخاب و تعداد مباشرین توزیع اقلام و کالاهای سهمیه ای دقت لازم را به خرج داده تا علاوه بر توزیع مناسب کالا مانع از سودجویی شود.
بر اساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، وی با اشاره به نامتعارف بودن قیمت برخی اقلام میوه در بازار افزود: دستگاههای نظارتی و بازرسی تمرکز خود را بر بازار میوه تشدید کنند . براساس قانون با هرگونه تخلف برخورد صورت گیرد.
#پشت بام ویترین کسب و کارها
كوشك حميديه:
يكي ديگر از آثار تاريخي شهر اهواز كوشك حميديه است. اين كوشك كه در شهر حميديه واقع است در اواخر دوره قاجار و اوايل دوره پهلوي ساخته شده و به شماره 3980 در 5 تيرماه ش به ثبت آثار ملي كشور رسيده است.
#پشت بام#خوزستان#حمیدیه#گردشگری#ایرانگردی#دیدنیهای ایران
دبيرستان شاپور (مصطفي خميني كنوني):
اين دبيرستان واقع در خيابان شريعتي، جنب كلوپ ورزشي به شماره 3610 در 25 / 1379 به ثبت آپار ملي رسيده است.
#خوزستان#پشت بام#اهواز#گردشگری#ایرانگردی
یکشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در طول ۲۴ ساعت گذشته، یک بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری در ایران به ۱۴۱ هزار و ۳۵۰ نفر رسید.
بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز ۲۲ خردادماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۶۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۳ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۸۸ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست داد و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۱ هزار و ۳۵۰ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۵۸ هزار و ۹۷۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۳۷۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۵۲ میلیون و ۴۴۲ هزار و ۹۹۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۱۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
#پشت بام ویترین کسب و کارها
جمعه ۸ مرداد ۱۴۰۰
یکی از مجریان گردشگری راهآهن گفت: ثبت راهآهن سراسری ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو با واکنش سریع برخی گردشگران و آژانسهای خارجی مواجه شد؛ پیامهایی فرستاده شده که برای سفر در مسیر جهانیشده ابراز علاقه کردهاند.
راهآهن شمال ـ جنوب ایران که بندر ترکمن را در شمال به بندر امام خمینی در جنوب متصل میکند، در چهل و چهارمین کمیته میراث جهانی یونسکو ثبت شد. طول مسیر ثبتشده حدود ۱۴۰۰ کیلومتر است که همزمان با آن ۸۹ ایستگاه منتخب به دلیل ارزشهای تاریخی و کارکردی، مستندنگاری و همراه با پلهای شاخص، تاسیسات و لوکوموتیوهای تاریخی ثبت شده است.
محمد محسنیان ـ پژوهشگر راه آهن، مبتکر و مجری گردشگری راهآهن ـ درباره اثر این ثبت در گردشگری، اظهار کرد: معمولا یکی از انگیزهها و عوامل کنجکاوی برای انتخاب مقصدِ سفر، فهرست میراثی است که در یونسکو ثبت شده، وقتی راهآهنِ یک کشور آن هم با این گستردگی در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده باشد، حتما علاقه و کنجکاوی ایجاد میکند.
اما او به مشکلی در سفرهای ریلی اشاره کرد و افزود: حالا که راهآهن ایران مقصد عمومیتری شده است، اگر گردشگران خارجی و حتی داخلی بخواهند در این مسیر سفر کنند، وضعیت و زیرساختِ نامناسب مسیر و امکانات راهآهن را که ببینند، ضدتبلیغ میشود.
وی افزود: به نظرم راهآهن سراسری، در همین محدودهای که ثبت جهانی شده است، دو مسیر بسیار جذب برای سفر دارد؛ گرمسار تا شیرگاه و درود تا اندیمشک، درحالیکه همین مسیرها ضعیفترین زیرساخت را دارند که خیلی حیف است. در مسیر ریلی شمال، دستکم یک جاده در نزدیکی راهآهن وجود دارد و میتوان از طریق آن زیبایی مسیر ریلی را هم مشاهده کرد، اما در مسیر جنوب همین مقدار امکانات را هم نداریم و این خیلی حیف است که چنین فرصتی را در گردشگری از دست بدهیم.
سال ۹۶ وقتی اولین قطار گردشگری را راهاندازی کردیم، هر رام (واحد شمارش) قطار را ۹۰۰ هزار تومان کرایه میکردیم، اما راهآهن یکباره به این نتیجه رسید که چرا به این سفرها یارانه بدهد و قیمت را تا ۱۶ میلیون تومان برای کرایه هر رام افزایش داداو که در یک گفتوگوی مجازی حاضر شده بود، درباره مشکل شاخص گردشگری ریلی، اظهار کرد: حدود مسؤولیتها در این حوزه تعریف نشده است. قطار گردشگری یعنی قطاری اختصاصی با امکانات متناسب که با هدف خاصی در مسیر ریلی حرکت میکند و در برخی نقاط از راهآهن توقف دارد، اما آیا شما چنین امکاناتی را میبینید؟
محسنیان درباره صرفه اقتصادی گردشگری ریلی نیز گفت: مصداقی در اینباره صحبت کنم، سال ۹۶ وقتی اولین قطار گردشگری را راهاندازی کردیم هر رام (واحد شمارش) قطار را ۹۰۰ هزار تومان کرایه میکردیم، اما راهآهن یکباره به این نتیجه رسید که چرا به این سفرها یارانه بدهد و قیمت را تا ۱۶ میلیون تومان برای کرایه هر رام افزایش داد تا حالا که به قیمت آن اشاره نمیکنم چقدر زیادتر شده است. از طرفی، محدودیتهای کرونا مزید بر علت شده و نمیتوان قیمت را سر به سر تعیین کرد. فکر نمیکنم دیگر با ۳۵۰ هزار تومان هم بتوان سفر ریلی یکروزه برگزار کرد.
او در ادامه بیان کرد: البته که این گرانی در سفرهای زمینی هم اتفاق افتاده است، اما آن سفر با قطار قابل قیاس نیست، چون شما تجربه توقف در نقاطی از راهآهن را دارید که با هیچ وسیله و در هیچ شرایط دیگری چنین امکان و فرصتی را پیدا نمیکنید. به هر حال هزینههای سفر به قدری گران شده که سفر از سبد قشر متوسط جامعه خارج شده است.
محسنیان درباره اولویت راهآهن با توجه به ثبت جهانی نیز گفت: اولویت راهآهن سفرهای برنامهای است. در ابتدا هم خیلی سخت بود مسؤولان آن را توجیه کنیم که برای قطار گردشگری مقصد هدف نیست، بلکه مسیر اهمیت دارد. از طرفی، بار برای مجموعه راهآهن صرفه اقتصادی بیشتری دارد. درست است که اولویت یک را به قطار مسافری میدهد، اما در واقع این یک لطف به شمار میآید. راهآهن ریالی از قطار گردشگری سودی نمیبرد، ولی به لحاظ ارتقاء برند و وجهه برایش صرفه دارد.
درصد قابل توجهی از موقعیتهای شغلی این رشته در محیطهای کارگاهی و صحرایی است، بنابراین روحیه افراد باید با چنین فضای کاری مطابقت داشته باشد. البته باید در نظر داشته باشیم که موقعیتهای شغلی بسیاری در ادارههای دولتی، شرکتهای عمرانی، صنعتی و نرمافزاری نیز برای فارغ التحصیلان مهندسی نقشه برداری وجود دارد؛ پس در صورتیکه با محیط کارگاهی میانه خوبی ندارید میتوانید به کارهای دفتری این رشته فکر کنید.
برای آقایان کارهای زمینی نقشه برداری تقریبا همیشه در دسترس هستند و در صورتی که روحیه کار کارگاهی و صحرایی را داشته باشید، بیکار نخواهید ماند. البته، باید این نکته را در نظر گرفت که به دلیل نیاز به استقامت جسمانی بسیار بالا، اکثر بانوان فارغ التحصیل رشته مهندسی نقشه برداری توانایی کار صحرایی و کارگاهی نقشه برداری را ندارند و باید به در پی کارهای دفتری باشند که این نوع موقعیتهای شغلی کمتر در دسترس هستند. پس این رشته به طور کلی برای آقایان مناسبتر است، ولی بانوان هم عموما پس از فارغ التحصیلی بیکار نخواهند ماند و میتوانند با کمی صبر و حوصله فرصتهای شغلی مناسبی را پیدا کنند.
رشته مهندسی نقشه برداری یکی از رشتههایی است که سر و کار زیادی با ریاضی و هندسه دارد؛ پس اگر در ریاضی به اندازه کافی قوی هستید به این رشته فکر کنید. دروسی مثل ریاضیات مهندسی، هندسه دیفرانسیل، سرشکنی، تئوری خطاها، ژئودزی، نجوم و … از دروسی هستند که کاملا با ریاضی و هندسه عجین محسوب میشوند. از همین رو در صورتیکه درک مناسبی از ریاضیات و هندسه دارید و سر و کله زدن با اشکال هندسی و فرمولهای ریاضی جزو علاقهمندیهایتان به حساب میآیند، رشته مهندسی نقشه برداری را در اولویت قرار دهید.
علاوه بر این در دروسی مثل فتوگرامتری، سنجش از دور و نقشه برداری عمومی، توانایی کار با رایانه و به خصوص دانش برنامهنویسی به کمک دانشجویان مهندسی نقشه برداری میآید. توانایی تصور فضایی و سه بعدی نیز در دروس این رشته بسیار حائز اهمیت و صد البته یاری رسان است.
این رشته چهار گرایش اصلی دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت:
سیستم اطلاعات مکانی (Geospatial Information System): پر طرفدارترین گرایش مهندسی نقشه برداری که احتمالا به خاطر موقعیتهای شغلی فراوان این محبوبیت را به دست آورده، سیستم اطلاعات مکانی است که بین مهندسین نقشه برداری با عنوان GIS شناخته میشود. این گرایش به دلیل گستره شغلی فراوانی که دارد معمولا پرطرفدارترین گرایش مهندسی نقشه برداری است. دانشجویان در این گرایش عموما دروسی مرتبط به پایگاه داده و سیستمهای اطلاعاتی را آموزش میبینند و سر و کار زیادی با برنامهنویسی و کامپیوتر دارند.
فتوگرامتری: باقی گرایشهای مهندسی نقشه برداری تقریبا محبوبیت یکسانی دارند. فتوگرامتری به دانش تهیه اطلاعات سه بعدی از اجسام، شهرها و غیره اطلاق می شود؛ این گرایش به دانشجویان میآموزد که چگونه با استفاده از چند تصویر که با دوربینهای عکاسی مثل دوربینهای موبایل اخذ شدهاند به اطلاعات سه بعدی دست پیدا کنیم. در گرایش فتوگرامتری دانشجویان میتوانند اسکنرهای سه بعدی اپتیکی بسازند، با دادههای عظیم لیزر اسکنهای زمینی و یا هوایی کار کنند و یا هزاران تصویر هوایی که با دوربینهای متریک از زمین اخذ شدهاند را تبدیل به نقشهها و مدلهای رقومی کنند. عموما در فتوگرامتری محدودیت خاصی برای اسکن و اندازهگیری اجسام وجود ندارد و تقریبا هر جسمی که چشم قادر به دیدن آن باشد را میتوان در شرایطی خاص اسکن کرد.
سنجش از دور: سومین گرایش رشته مهندسی نقشه برداری سنجش از دور یا Remote Sensing است. ماهیت این رشته تقریبا با فتوگرامتری یکسان است، با این تفاوت که در تصاویر فتوگرامتری سه طیف «قرمز، سبز و آبی» توسط دوربین ثبت میشوند و همچنین فاصله دوربین تا زمین بیش از چند کیلومتر نیست، ولی در سنجش از دور تمامی طول موجها امکان ثبت توسط دوربینهای مخصوص را دارند و فاصله سنجنده از زمین هم بالای چند صد کیلومتر است. کاربردهای این گرایش در پایش جنگلها و مراتع در برابر آتشسوزی، بررسی آفتها در زمینهای کشاورزی، محاسبه فرونشست و میزان تغییرات ارتفاعی زمین و مواردی دیگر از این دست است.
ژئودزی: یکی از دشوارترین گرایشها در مهندسی نقشه برداری ژئودزی است که با ریاضی عجین شده. ژئودزی علم اندازهگیری و نمایش سطح زمین است؛ این گرایش به بررسی حرکات زمین، جاذبه آن و نحوه تاثیر این موارد بر تغییر شکل پوسته زمین میپردازد. فارغ التحصیلان گرایش ژئودزی میتوانند برای ماهوارهها مدار گردش دور زمین طراحی کنند، تغییر شکل و جابجایی سازههای بزرگ مثل سدها و برجها را اندازهگیری و بررسی کنند، با استفاده از میدان ثقل زمین اکتشاف های معدنی انجام دهند و غیره.
از مهمترین دروس رشته مهندسی نقشه برداری میتوان به فتوگرامتری، ژئودزی و سرشکنی کمترین مربعات اشاره کرد؛ فتوگرامتری به دانش تهیه نقشه و اطلاعات سه بعدی از تصویر گفته میشود که بیش از 3 درس مهم رشته نقشه برداری را در بر میگیرد. ژئودزی دیگر مبحث مهم در رشته مهندسی نقشه برداری است که چندین واحد مربوط به آن باید توسط دانشجویان این رشته گذرانده شوند.
ژئودزی به تعیین شکل زمین و بررسی حرکات زمین میپردازد، از ژئودزی در تعیین موقعیت و طراحی مدارهای ماهوارهها استفاده میشود. سرشکنی کمترین مربعات یکی از مهمترین و در عین حال سختترین دروس مهندسی نقشه برداری است که در آن به نحوه کمینه کردن خطاها در نقشه برداری پرداخته میشود.
دروس مرتبط با سنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی نیز اهمیت زیادی در واحدهای درسی این رشته دارند. سنجش از دور و سیستم اطلاعات مکانی و کاربردهای آنها، شامل چند واحد درسی میشوند که هم بخش تئوری و هم بخش عملی و نرمافزاری این موضوعات را به دانشجویان آموزش میدهند.
مهندسین نقشه بردار از مهمترین اعضای کارگاههای عملیاتهای عمرانی مثل راهسازی، خطوط انتقال نیرو، ساختمانسازی، سدسازی و غیره هستند. اولین کسانی که پا به محل پروژه میگذارند و آخرین افرادی که محل پروژه را پس از اتمام آن ترک میکنند، مهندسین نقشه بردار هستند. به طور کلی اکثر پروژههای عمرانی بدون حضور مهندسین نقشه بردار متوقف خواهند شد.
متخصصین نقشه برداری علاوه بر نقشه برداری زمینی، میتوانند در امور دفتری هم مشغول به کار شوند. اداراتی مثل ثبت اسناد و املاک، شهرداریها، بنیاد مسکن، منابع طبیعی و به طور کلی تمامی اداراتی که با دادههای بزرگ مکانی سر و کار دارند نیازمند مهندسین نقشه بردار هستند.
مهندسین نقشه بردار میتوانند با استفاده از تخصص خود در زمینه فتوگرامتری و به کمک پهپادها (پرنده هدایت پذیر از دور) نقشه برداری مناطق وسیع (بالای چند صد هکتار) مثل شهرها را انجام دهند. سپس این اطلاعات را با استفاده از تخصص خود در زمینه سیستم اطلاعات مکانی، وارد نرمافزارهایی کنند که آنها را برنامه نویسی کردهاند و این نرمافزارها را به عنوان محصول نهایی به شهرداریها و یا ادارههای مشابه دیگر دهند.
یکی از اموری که مهندسین نقشه برداری تنها کسانی هستند که در آن حرفی برای گفتن دارند، نقشه برداری کف دریا، دریاچه و سدها است که به آن هیدروگرافی اطلاق میشود. اکثر بندرگاهها و رودخانهها و سدهای کشور نیاز دارند که به طور مرتب نقشه کف آنها برداشت شود تا میزان گل و لای انباشته در این بخش مورد محاسبه قرار گیرد. بندرگاهها باید در صورت نیاز لایروبی شوند تا از بروز مشکلات برای کشتیها جلوگیری به عمل آید.
تنها افرادی که می توانند با تصاویر چند طیفی ماهواره ای کار کنند و از این تصاویر اطلاعات مفید استخراج کنند، مهندسین نقشه بردار هستند. با استفاده از تصاویر ماهوارهای میتوان تصمیم گیریهای کلان در سطح کشور و قاره انجام داد و بسیاری از بلایای طبیعی را مدیریت و یا حتی پیشبینی کرد.
متخصصین ژئودزی توانایی اکتشاف معادن، طراحی مدار برای ماهوارهها، پایش سدها و سازههای عظیم ساخت بشر، تعیین موقعیت دقیق ماهوارهای و غیره را دارند؛ این متخصصین میتوانند شبکههای ترازیابی را طراحی و آنالیز و کنند، آنها قادر به تعیین شکل زمین و برازش اشکال هندسی مختلف به آن هستند.
متخصصین فتوگرامتری و سنجش از دور که سطح علمی مناسبی داشته باشند، میتوانند در ارگانهای نظامی مختلف فعال در کشور فعالیت کنند. از جمله این ارگانها میتوان به بخشهای مهندسی زیر مجموعههای سپاه پاسداران و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح اشاره کرد.
به طور کلی بازار کار رشته مهندسی نقشه برداری برای فارغ التحصیلان آن بسیار مناسب است. کمتر مهندس نقشه برداری با سطح دانش مناسب را پیدا میکنید که بیکار باشد. گزینههای زیر از جمله فرصتهای شغلی هستند که یک فارغ التحصیل مهندسی نقشه برداری میتواند در آنها مشغول به کار شود:
این رشته در داخل ایران در چند دانشگاه معتبر دولتی ارائه میشود؛ دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی و دانشگاه تهران، مهمترین دانشگاههایی هستند که رشته مهندسی نقشه برداری را به دانشجویان علاقهمند ارائه میدهند. این دو دانشگاه هر 4 گرایش مهندسی نقشه برداری را تا دوره دکتری به دانشجویان ارائه میکنند. علاوه بر این دانشگاهها، چندین دانشگاه دولتی، آزاد و غیر دولتی نیز در سطح کشور وجود دارند که مهندسی نقشه برداری در آنها تدریس میشود، ولی اکثر این دانشگاهها رشته مذکور را تا دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه میکنند و اگر قصد خواندن این رشته در سطح دکتری را داشته باشید، باید حتما در دانشگاه تهران و یا خواجه نصیر پذیرفته شوید.
فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد و یا حتی کارشناسی در رشته مهندسی نقشه برداری در صورتی که بار علمی و رزومه مناسب داشته باشند به طور قطع پذیرش دانشگاههای خارجی را خواهند گرفت. دانشگاههای معتبر در کشورهایی مثل آلمان، کانادا، استرالیا، آمریکا، سوئد، هلند و غیره هر ساله میزبان دانشجوهای ایرانی مهندسی نقشه برداری هستند. پس در صورتیکه به ادامه تحصیل در خارج از کشور فکر میکنید، این موضوع کاملا در اختیار خودتان است و با تلاش و ایجاد یک رزومه علمی قوی درهای دانشگاههای برجسته جهان به روی شما گشوده خواهند شد.
با توجه به پیشرفت سریع علم و تکنولوژی، رشتههای دانشگاهی نیز باید هر چند سال یکبار محتوای دروس مرتبط به خود را به روز کنند. این امر خوشبختانه در رشته نقشه برداری عملی شده است و با تدبیر به موقع اعضای هیئت علمی دانشگاههای تهران و خواجه نصیرالدین طوسی محتوای تدریس شده به دانشجویان تقریبا مناسب نیاز یک مهندس نقشه برداری در بازار کار است و فارغ التحصیلان این دو دانشگاه عموما مشکلی در هنگام ورود اولیه به بازار کار ندارند.
پشت بام -مهندسین نقشه برداری-دانشگاه-گردشگری-کسب وکار-اهواز-شیراز -یزد-اصفهان-مشهد -کرج
سهشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰
پنج ساعت ورزش کردن در هفته می تواند به پیشگیری از خطر ابتلا به برخی از سرطان ها کمک کند.
دانشکده پزشکی هاروارد در گزارشی از بازبینی نتایج مطالعات پیشین منتشر کرد: اگر افراد در هفته حداقل پنج ساعت حرکات ورزشی با شدت متوسط انجام دهند، ممکن است از خطر ابتلا به بسیاری از انواع سرطان در امان بمانند.
در این مطالعات متخصصان علوم پزشکی تعداد موارد ابتلا به سرطان را از سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بررسی کردند. سپس، فعالیت هفتگی بیش از ۵۰۰ هزار نفر را با استفاده از اطلاعات گزارش شده در دو نظرسنجی بزرگ ملی مورد ارزیابی و محاسبه قرار دادند.
#پشت بام ویترین کسب و کارها
متخصصان با مقایسه داده ها به این نتیجه رسیدند که سه درصد از موارد ابتلا به سرطان در سال را می توان به عدم فعالیت بدنی نسبت داد که کمتر از پنج ساعت در هفته (۳۰۰ دقیقه) حرکات ورزشی با شدت متوسط مانند پیاده روی سریع، دوچرخه سواری و ایروبیک در آب تعریف می شود.
کارشناسان با نگاهی به سرطانها دریافتند که عدم تحرک به طور بالقوه با ۱۷ درصد موارد ابتلا به سرطان معده در سال، ۱۱ درصد سرطان کلیه، ۹.۳ درصد سرطان روده بزرگ و هشت درصد از سرطانهای مری مرتبط است.
بررسی ها نشان می دهد این اثرگذاری از این واقعیت نشات می گیرد که مرتب ورزش کردن به کاهش التهاب و بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند؛ دو فاکتوری که خطر سرطان را کاهش می دهند.
#پشت بام ویترین کسب و کارها
ابوذر
کبیر کاظم حاج.ابوذر ساحلی دز که علی کله نیز نامیده میشود، یکی از تفریحگاههای ساحلی شهرستان دزفول است . این محل یکی از پارکهای ساحلی
پرطرفدار خوزستان است که هر ساله و بخصوص در فصلهای بهار و تابستان جمعیت زیادی را از شهرها و استانهای مجاور به سوی خود جذب میکند. این تفریحگاه
در پایین دست سد تنظیمی دز وشمال شهر دزفول واقع شده و یکی از پرطرفدارترین مراکز تفریحی جنوب و جنوب غرب ایران بهشمار میرود.این مکان مکانی خوبی
برای تفریح است.
برای آسایش و راحتی گردشگران در این مجموعه و در کنار ساحل دز صفههایی سر پوشیده ساخته است،همچنین وجود پارک و فضای سبزی در مجاورت ساحل به
همراه وسایل بازی و تفریحی باعث شده که در سایر فصول نیز محلی برای تفریح مردم باشد. یکی دیگر از جاذبههای تفریحی این محل خصوصاً برای کودکان وجود چند
نوع سرسره آبی در ساحل رودخانه است . همچنین رستورانی سه طبقه با طرح زیگوراتی توسط شهرداری دزفول در مجاورت ساحل رودخانه در حال ساخت است
در مرداد ماه سال 1390 و بدون اعلام قبلی پارک ساحلی دز (علی کله) تعطیل شد و مردم و میهمانان و مسافرانی که از گوشه و کنار استان خوزستان و استانهای
همجوار جهت استفاده از امکانات و فضای این محل به دزفول آمده بودند نتوانستند وارد این پارک شوند. علت این اتفاق نا رضایتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه دزفول
از وضعیت فرهنگی علی کله به دلیل روزه خواری، بی حجابی، کشیدن قلیان، شرب خمر و استفاده از آلات قمار و موسیقی در این محل اعلام شد. وی در خطبههای نماز
جمعه نیز با اعلام ابراز ناخرسندی و گلایه مندی از وضعیت فرهنگی پارک ساحلی علی کله خواستار مشخص شدن وضعیت این محل شده بود و با تذکر به سرپرست
فرمانداری دزفول و دستور سرپرست فرمانداری، توسط نیروی انتظامی علی کله تعطیل شد. پس از این اتفاق ، از سوی فرمانده انتظامی دزفول مقرر شد که پارک
تفریحی علی کله در روزهای پنج شنبه و جمعه از ساعت ۴ صبح تا ۶٫۳۰ بعد از ظهر تعطیل باشد که البته مدتی بعد این دستور لغو شد.
#پشت بام #دزفول#شنا#دیدنی های خوزستان#گردشگری#تفریحگاه#رودخانه دز
دوشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۱
علی رغم زحمات شبانه روزی نیروهای خدوم بهشت حضرت زهرا(س) برای ارائه خدمت به خانوادههای داغدار و زائران گلزار مطهر شهدا، گاه شاهد رویدادهای ناگواری از سوی برخی متعرضین به این آرامستان هستیم.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بهشت حضرت زهرا، در روزهای گذشته عکس ها و ویدئوهایی درباره سرقت گل از بهشت حضرت زهرا (س) در فضای مجازی منتشر شده است و برخی رسانههای معاند به صورت پررنگ به این موضوع دامن زدهاند.
در دوره جدید مدیریت شهری، علاوه بر افزایش نظارت شبانهروزی نیروهای دژبان و انضباط شهری، و افزایش تعداد دوربینهای مداربسته، شهردار شب نیز در این مجموعه دایر شده و نیروهای ویژه سازمان بهشت حضرت زهرا(س) برای جلوگیری از سرقتهای خرد و پارهای قانون شکنیها به صورت 24ساعته تلاش میکنند.
با این حال با وجود این نظارتها و افزایش نیروهای حفاظت فیزیکی، باید پذیرفت که به دلیل مساحت 550هکتاری سازمان محدودیت در نیروهای دژبان و حفاظت، امکان بروز سرقتهای خرد دور از ذهن نیست.
متاسفانه علی رغم زحمات شبانه روزی نیروهای خدوم بهشت حضرت زهرا(س) برای ارائه خدمت بی منت به خانوادههای داغدار و زائران گلزار مطهر شهدا، گاه شاهد رویدادهای ناگواری از سوی برخی متعرضین به این آرامستان هستیم که برای نیروهای دژبانی، انضباط شهری و... که مانع از سرقت های خرد و بینظمیها و قانونشکنیها میشوند، ایجاد میشود.
سازمان بهشت حضرت زهرا(س) تلاش میکند در صورت بروز سرقتهای خرد که عمدتا سرقت گل از مقابر مومنان است، در اولین فرصت این گلها را جایگزین سازد.
#پشت بام ویترین کسب و کارها